O nas
Nasz food truck działa od 2021 roku. Od tego czasu przygotowujemy kebaby, które sami uwielbiamy. I najważniejsze! Nie ma u nas mięsa o słabej i wątpliwej jakości. W stałej ofercie mamy 100% płaty wołowe z baraniną ok. 15% i filet z kurczaka gemuse przekładany papryką. Szczecińska piekarnia codziennie piecze nam świeże bułki do kebaba a lawasze przygotowuje nam piekarnia ormiańska. Sosy robimy używając dobrej jakości składników.
PS. Nie znajdziesz u nas także w kebsie białej kapusty.
Klasyki
Nasze menu nie jest obszerne i składa się głównie z kebabowych klasyków.
U nas zjesz kebsa w:
/ lawaszu (rollo)
/ bułce
/ boxie
Jakość
Mamy zajawkę na punkcie jakości. Stoimy na straży dobrego kebsa a prawdziwe, dobrze doprawione mięso bez wypełniaczy to podstawa. Stacjonujemy w food trucku na Retail Park Mieszka w Szczecinie.
Jednym z twórców Kebabów jest dietetyk - absolwentka Pomorskiego Uniwersytetu Medycznego, która pilnuje, aby nasze kebsy były zawsze świeże, zdrowe i przede wszystkim lekkie dla żołądka.
Kebaby
Jemy tylko ze sprawdzonego źródła. Dlatego właśnie stworzyliśmy Kebaby. Współpracujemy ze sprawdzonymi lokalnymi firmami, które m. in. wypiekają nam lawasze, bułki i przygotowują mięso według specjalnej receptury.
Codziennie rano kroimy warzywa i dbamy o świeżość i jakość produktów.